1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Netwerken, niks an en 't kost bergen tijd!

Althans dat denken veel ondernemers. Maar netwerken kan heel leuk, leerzaam en inspirerend zijn en hoeft niet veel tijd te kosten.

 RedPeppers, voorheen NetPlusWork, is een organisatie die dit voorstaat.

RedPeppers is een organisatie die op allerlei verschillende manieren netwerkbijeenkomsten organiseert voor ondernemers en ondernemende personen uit midden- en kleinbedrijf.  Tijdens ontbijtsessies kunnen ondernemers vrijelijk discussiëren tussen collegae ondernemers die alle een specifieke branche vertegenwoordigen.

Wil men op een vlotte maar toch strak geregisseerde manier contacten opdoen dan heeft RedPeppers het diner. Hier krijgt u per gang, minimaal drie gangen, de gelegenheid om te netwerken maar vooral om in een aangename ambiance nieuwe contacten op te doen.

Voor de ondernemer die weinig tijd heeft en toch wil netwerken zijn er de connector bijeenkomsten. Deze worden georganiseerd tussen de middag met aansluitend een lunch. U maakt snel contacten via speed-date achtige setting. Op deze manier kunt u veel mensen spreken en eventuele afspraken maken voor een vervolg gesprek.

RMaris is sinds enige jaren voorzitter van de netwerken in Deventer en Arnhem. Recent is gevraagd om ook het netwerk Zwolle voor te gaan zitten. Deze drie netwerken bestaan uit een zeer gemêleerd gezelschap die elkaar op een positief kritische en inspirerende manier ondersteunen.

Zin om tijdens een gratis ontbijt kennis te maken met RedPeppers? Neem contact op met RMaris.